10 manieren om een lang vest te combineren

Ik heb heel veel vesten in mijn kast hangen. Het is verreweg mijn favoriete kledingstuk en het is wel heel raar als je mij zonder vest ziet. Maar ik heb nog steeds geen prachtig lang vest. Ik ben al een tijdje op zoek en eigenlijk wil een mooie lange blazer, maar op een of andere manier vind ik dit item niet. Het werd tijd om eens wat prachtige outfits te laten zien met lange vesten, blazers of jassen. Wie kunnen dat nu het beste laten zien dan mijn collega bloggers! Als je op hun naam klikt, word je direct doorgestuurd naar hun eigen blog.

10 manieren om een lang vest te combineren
Nena van Turn it inside out

Zelf zou ik er niet zo snel opkomen om allerlei lichte kleuren te combineren, maar dat heeft voornamelijk te maken met mijn huidskleur. Toch bewijst Nena dat je met een lichte huid en blond haar heel goed lichte kleuren kan combineren. Ik vind het wel erg tof dat ze donkerbruine schoenen heeft gekozen. Dat maakt de outfit spannend.

10 manieren om een lang vest te combineren
Natasja van Eyes Painted Black

Nu weet ik het weer, ik heb ook een prachtig waterval vest. Wel eentje voor in de zomer en dit vest is natuurlijk perfect voor in de herfst en de winter. Het is heel mooi basic gecombineerd, maar juist de accessoires maken deze outfit af.

10 manieren om een lang vest te combineren
Nena van Turn it inside out

Daar hebben we Nena weer met een nieuwe combinatie van een lang vest. Dit is echt de ideale combinatie voor mij, want ik heb het mega snel koud. Waarom heb ik niet bedacht om een vest over een trui te dragen. Ik zwijmel ook een beetje weg bij de kleur van die trui, erg mooi.

10 manieren om een lang vest te combineren
Laura van Lauresque

Naast de vesten zie je ook veel streepjes in mijn kast (en dat worden er meer en meer). Ik vind deze outfit heel erg vintage gecombineerd. De toffe bril die haar heel mooi staat, het vintage tasje en de mooie basic items die de lange jas echt laat spreken.
10 manieren om een lang vest te combineren
Alexandra van Ilumuoti

We hebben een hele lichte outfit gezien, maar we zien bij Alexandra dat zwart ook erg mooi kan zijn bij een lang vest. Het lichte t-shirt om het zwart iets te breken, maar wel met prachtige zwarte items. Vooral haar tas, die wil ik ook wel hebben.

10 manieren om een lang vest te combineren
Tessa van Raspberry and Ripped Jeans

Hoe lieflijk is het blousje en hoe stoer zijn haar schoenen. Juist door haar broek, die bovenaan een mooie jeans is en onderaan wat sportiever met de omgeslagen broekspijpen, matcht deze combinatie erg goed. Zelfs zonder vest vind ik het een hele interessante outfit!

10 manieren om een lang vest te combineren
Jamie van Girls behind the camera

Wat een prachtige foto is dit! Hier wordt alweer een vest/jas gecombineerd met een trui, waarom ben ik daar niet opgekomen. De hoed en de groffe schoenen maken er echt een mooie bohemian look van. En de omgeving speelt natuurlijk ook een hele mooie rol in, prachtig die bomen op de achtergrond.

10 manieren om een lang vest te combineren
Alexandra van Ilumuoti

Dit hebben we nog niet gezien, een vest op een jurkje. Het is de ideale manier om je herfstjurkjes winterproof te maken. Ik vind het zelf altijd wel mooi als het vest dezelfde lengte heeft als het jurkje.

10 manieren om een lang vest te combineren

 Lilia van Lily like

Een lichte variant van het jurkje is een one piece, twee aparte kledingstukken die perfect bij elkaar passen. Het grijs en de camel kleur matchen erg goed bij elkaar. Leuk dat Lilia het afmaakt met witte schoenen en een zwarte tas. Zelf denk ik altijd dat het moet terugkomen, maar haar outfit bewijst het tegendeel.

10 manieren om een lang vest te combineren
Nena van Turnitinsideout

En als laatste sluiten we af met Nena die volgens mij ook gek is op lange vesten. Het is tof om te zien hoe één persoon een item op verschillende manieren combineert. Dit keer zien we een vest gecombineerd met een leren shortje en opnieuw de trui. Eigenlijk kun je met een vest een jurkje, shortje of rokje herfst- en winterproof maken.

Hoe combineer jij een lang vest het liefste?

Liefs Claudia

 Follow on Bloglovin

29 Thoughts on “10 manieren om een lang vest te combineren”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *