13 manieren om een croptop te combineren

Croptops vind ik één van de meest lastige kledingstukken van dit seizoen. Ik ben absoluut niet dik, maar om nu de hele dag lang mijn blote buik te laten zien vind ik ook weer zo. Vroeger deed ik dit heel graag en waren mijn tops eerder te kort dan te lang. Toch vind ik croptops soms zo mooi staan en denk ik weer: “Dat wil ik ook zo kunnen dragen!” Daarom vandaag heel wat inspiratie van mijn collega bloggers over hoe je een croptop kunt combineren.

13 manieren om een croptop te combineren

Simone van StylebyFemme

Dit vind ik zo’n leuke manier van een croptop combineren, een top en rok/broek in dezelfde print of kleur. Ja er is een naam voor, maar die is me echt net ontschoten. Als ik het weer weet, dan horen jullie het direct. Hebben jullie ook de leuke puntschoenen gezien?

13 manieren om en croptop te combineren

Joy van EverydayEscapism

Ik was nogal sceptisch over een momjeans, want ik kon niet geloven dat het je figuur zo goed kon doen. Maar als ik deze geweldige outfit zie, moet ik daar wel op terug komen. In combinatie met de opgerolde pijnen en de grote hakken eronder vind ik het een zeer geslaagde combinatie.

13 manieren om een croptop te combineren

Joy van EverydayEscapism

Een totaal andere outfit dan die hiervoor ondanks dezelfde blogger, respect! Ik vind het kleur rokje echt geweldig en de uitstraling van alle items is perfect. De zonnebril maakt het ook echt helemaal af.

13 manieren om een croptop te combineren

Diana van Eiland-Meisje

Een culotte is een trend waar ik nog in moet groeien. Waarschijnlijk wil ik er pas echt één hebben als de zomer voorbij is. Deze print vind ik wel echt te gek en is super leuk gecombineerd met de rustige top en de uitgesproken ketting/body chain.

13 manieren om een croptop te combineren

Isabeau van ByIsabeau

Hoe leuk is deze outfit met allerlei verschillende stijlen door elkaar. De rok en de top maken het weer wat “chiquer” maar door de schoenen en pet maakt het weer lekker sportief. Ik wil ook weer een leuke pet!

13 manieren om een croptop te combineren

Nena van Turnitinsideout

Ik vind het sowieso erg tof als een croptop wordt gecombineerd met een lange vest of een blazer. Het leuke is dat Nena de normaal gesproken nette blazer heeft gecombineerd met een stoere look. Ik vind het echt leuk als er met stijlen wordt gespeeld.

13 manieren om een croptop te combineren

Nena van Turnitinsideout

Je kunt een croptop natuurlijk ook heel basic combineren met een goede broek en een mooi apart unicolor vest. Less is more.

13 manieren om een croptop te combineren

Nena van Turnitinsideout

Ik vermoed dat iedereen dit wel in zijn kast heeft, misschien de croptop niet. Maar hoe leuk staat het! Gewoon een basic shirtje (croptop of niet) met een zwart rokje en een knalkleur tasje erbij.

13 manieren om een croptop te combineren

Alexa van June-Two

Een leuke spijkerbroek, basic topje en afgemaakt met de toffe animal print sneakers en een goede statement ketting. Je hoeft echt niet veel in huis te hebben om een toffe outfit te maken.

13 manieren om een croptop te combineren

Eilish van Artisticstateofmind

Voor de wat minder zomerse dagen is dit een perfecte outfit. Je pakt je mooiste highwaisted broek uit de kast en je lekkerste vest gecombineerd met je croptop. Hallo lekkere comfortabele en leuke outfit.

13 manieren om een croptop te combineren

Elize van Girlonthewhitebike

Elize heeft het heel slim (zoals ik ook nog steeds doe) de croptop gecombineerd met een zwarte top eronder. Op die manier hoef jij je buik niet te laten zien, maar kun je wel een croptop aan. Het mooiste is wel om een highwaisted broek eronder aan te doen, zodat je zo min mogelijk van je zwarte topje ziet. Als je het dan ook nog afmaakt met zo’n schattig riempje dan is het helemaal mooi.

13 manieren om een croptop te combineren

Isabeau van ByIsabeau

Ik denk dat dit echt mijn favoriet is van allemaal ondanks dat het moeilijk kiezen is. Ik vind het zo tof met de zwarte basis, het groene losse vest en dan de simpele laarsjes met leuke sokjes. Ik ga mijn garderobe op een hele andere manier bekijken na al deze outfits. Maar we hebben er nog één te gaan!

13 manieren om een croptop te combineren

Tessa van RaspberryandRippedJeans

De laatste, maar zeker niet de minste, is Tessa met een mooie clean outfit. Heel veel wit accenten wat we deze zomer ook veel gaan zien, zelfs bij mooie bleke huidjes. Vooral de top springt er hier echt uit.

Heb jij croptops in je kast liggen en wat is jouw favoriete combinatie?

Liefs Claudia

 Follow on Bloglovin

54 Thoughts on “13 manieren om een croptop te combineren”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *