13 manieren om een croptop te combineren

Croptops vind ik één van de meest lastige kledingstukken van dit seizoen. Ik ben absoluut niet dik, maar om nu de hele dag lang mijn blote buik te laten zien vind ik ook weer zo. Vroeger deed ik dit heel graag en waren mijn tops eerder te kort dan te lang. Toch vind ik croptops soms zo mooi staan en denk ik weer: “Dat wil ik ook zo kunnen dragen!” Daarom vandaag heel wat inspiratie van mijn collega bloggers over hoe je een croptop kunt combineren.

13 manieren om een croptop te combineren

Simone van StylebyFemme

Dit vind ik zo’n leuke manier van een croptop combineren, een top en rok/broek in dezelfde print of kleur. Ja er is een naam voor, maar die is me echt net ontschoten. Als ik het weer weet, dan horen jullie het direct. Hebben jullie ook de leuke puntschoenen gezien?

13 manieren om en croptop te combineren

Joy van EverydayEscapism

Ik was nogal sceptisch over een momjeans, want ik kon niet geloven dat het je figuur zo goed kon doen. Maar als ik deze geweldige outfit zie, moet ik daar wel op terug komen. In combinatie met de opgerolde pijnen en de grote hakken eronder vind ik het een zeer geslaagde combinatie.

13 manieren om een croptop te combineren

Joy van EverydayEscapism

Een totaal andere outfit dan die hiervoor ondanks dezelfde blogger, respect! Ik vind het kleur rokje echt geweldig en de uitstraling van alle items is perfect. De zonnebril maakt het ook echt helemaal af.

13 manieren om een croptop te combineren

Diana van Eiland-Meisje

Een culotte is een trend waar ik nog in moet groeien. Waarschijnlijk wil ik er pas echt één hebben als de zomer voorbij is. Deze print vind ik wel echt te gek en is super leuk gecombineerd met de rustige top en de uitgesproken ketting/body chain.

13 manieren om een croptop te combineren

Isabeau van ByIsabeau

Hoe leuk is deze outfit met allerlei verschillende stijlen door elkaar. De rok en de top maken het weer wat “chiquer” maar door de schoenen en pet maakt het weer lekker sportief. Ik wil ook weer een leuke pet!

13 manieren om een croptop te combineren

Nena van Turnitinsideout

Ik vind het sowieso erg tof als een croptop wordt gecombineerd met een lange vest of een blazer. Het leuke is dat Nena de normaal gesproken nette blazer heeft gecombineerd met een stoere look. Ik vind het echt leuk als er met stijlen wordt gespeeld.

13 manieren om een croptop te combineren

Nena van Turnitinsideout

Je kunt een croptop natuurlijk ook heel basic combineren met een goede broek en een mooi apart unicolor vest. Less is more.

13 manieren om een croptop te combineren

Nena van Turnitinsideout

Ik vermoed dat iedereen dit wel in zijn kast heeft, misschien de croptop niet. Maar hoe leuk staat het! Gewoon een basic shirtje (croptop of niet) met een zwart rokje en een knalkleur tasje erbij.

13 manieren om een croptop te combineren

Alexa van June-Two

Een leuke spijkerbroek, basic topje en afgemaakt met de toffe animal print sneakers en een goede statement ketting. Je hoeft echt niet veel in huis te hebben om een toffe outfit te maken.

13 manieren om een croptop te combineren

Eilish van Artisticstateofmind

Voor de wat minder zomerse dagen is dit een perfecte outfit. Je pakt je mooiste highwaisted broek uit de kast en je lekkerste vest gecombineerd met je croptop. Hallo lekkere comfortabele en leuke outfit.

13 manieren om een croptop te combineren

Elize van Girlonthewhitebike

Elize heeft het heel slim (zoals ik ook nog steeds doe) de croptop gecombineerd met een zwarte top eronder. Op die manier hoef jij je buik niet te laten zien, maar kun je wel een croptop aan. Het mooiste is wel om een highwaisted broek eronder aan te doen, zodat je zo min mogelijk van je zwarte topje ziet. Als je het dan ook nog afmaakt met zo’n schattig riempje dan is het helemaal mooi.

13 manieren om een croptop te combineren

Isabeau van ByIsabeau

Ik denk dat dit echt mijn favoriet is van allemaal ondanks dat het moeilijk kiezen is. Ik vind het zo tof met de zwarte basis, het groene losse vest en dan de simpele laarsjes met leuke sokjes. Ik ga mijn garderobe op een hele andere manier bekijken na al deze outfits. Maar we hebben er nog één te gaan!

13 manieren om een croptop te combineren

Tessa van RaspberryandRippedJeans

De laatste, maar zeker niet de minste, is Tessa met een mooie clean outfit. Heel veel wit accenten wat we deze zomer ook veel gaan zien, zelfs bij mooie bleke huidjes. Vooral de top springt er hier echt uit.

Heb jij croptops in je kast liggen en wat is jouw favoriete combinatie?

Liefs Claudia

 Follow on Bloglovin

32 Thoughts on “13 manieren om een croptop te combineren”

 • Ik heb ze wel, maar ik draag er een langere top onder. Ik hou niet van het blote buiken werk. Vroeger heb ik het wel eens gedragen zonder shirt eronder toen ik nog wat jonger was, maar ook toen voelde ik me er nooit zo happy bij. Het is gewoon niet mijn ding.

 • Ik heb 1 croptop in mijn kast liggen en die is zelf een beetje aan de lange kant, maar toch vind ik het niet echt fijn om hem te dragen. Naar het strand kan het wel maar naar school of de stad vind ik ongemakkelijk op de 1 of andere manier. Ik vind de looks van Isabeau wel heel tof. Lekker sportief!

 • Super leuk artikel! Komt echt goed van pas, ik heb super veel crop tops haha!
  Ik draag ze meestal met een hoog skaterrokje, een maxi rok met split of een high waisted jeans!
  Dan zie je zomaar een streepje buik en dat vind ik wel prima!

 • Ik vind de simpele outfits vaak het mooist, zoals die van Alexa, al zou ik er denk ik wel een high waisted jeans bij dragen. Die van Isabeau vind ik ook leuk! Ik heb me dit jaar ook gewaagd aan de croptops, en heb er maarliefst twee gekocht! Ja, ik ben een ontzettende waaghals 😉

 • Wauww! wat een keuze! Ik heb zelf nog niet zo’n ding want ik vind mijn buik niet zo mooi. Maar misschien ga ik het toch eens proberen, met al deze voorbeelden zit er vast wel iets tussen wat ook voor mij werkt! 😀

 • Leuk artikel. Een cropped top / trui of blouse is zo ontzettend veelzijdig !
  Laat de zomerdagen maar komen!

  Liefs,
  Mimi
  Mimimalistic.com

 • Wat een leuke outfits! Zelf heb ik geen crop top omdat ik dat nirt echt vind staan bij mij, maar nu ik de outfits zie krijg ik wel inspiratie! Vooral de outfits van Elize en Isabeau! X

 • Leuke outfits allemaal. Ik had vorig jaar met mezelf afgesproken dat als ik heel hard zou gaan sporten ik ook een crop top zou kopen. Ik heb hard (MUAHHAA ik typte hart. wat erg.) gesport, dus de crop top is er.

 • Ik hou ook ontzettend van croptops! Ik combineer ze eigenlijk altijd met een high waisted jeans of hoog rokje. Zo’n in-your-face blote buik vind ik namelijk nogal ongemakkelijk haha!

 • Ik moet er nog steeds zo aan wennen.. Ik vind het leuk maar ik durf het niet met mijn blote buik. Ik draag wel een zo een top maar dan inderdaad met een zwart of wit topje eronder. Leuk om al de outfits van de verschillende bloggers te zien 🙂

 • Ik heb er onlangs één gekocht bij Hollister. Vind het zo mooi, maar ik heb hem nog niet aangedurfd. Heb het moeilijk deze te combineren met andere kledingstukken. Dus, dit artikel is wel heel erg handig! Bedankt!

 • Wat een leuke setjes, maar voor mij gaat deze style voorbij. Ik vind het leuk bij mensen met een mooie slank lichaam. Maar ik vind het mij niet staan.

 • Leuk om te zien! Ik draag zelf heel graag crop tops, maar wel met een high waisted rokje of broekje eronder en dan doe ik er nog vaak een zwart hemdje onder, zodat je in ieder geval geen blote buik ziet. Voor op een festival vind ik een blote buik prima kunnen, maar over het algemeen voel ik mij niet zo heel fijn met een blote buik; mijn buik is dan misschien wel plat, maar wel superwit.

 • Oehhh, daar zitten hele mooie bij! Ik heb de buik er niet voor (vind ik), maar een zwart topje eronder is dan best een goed idee (nooit zelf aan gedacht ;p).
  De culotte, ik wist niet dat het zo heette. Ik had er laatst eentje aan, maar toch niet gekocht. Moet er denk ik nog even wat langer aan wennen haha

 • Oh da’s superslim gezien van dat zwarte topje onder een crop top! Moet ik onthouden, want ik haat het om met mijn buik bloot te lopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *