20 fashion tips twintiger

Je bent tiener af, dat betekent dat je inmiddels al aardig wat kennis hebt vergaard. Of je nu een noob bent op fashiongebied of een echte fashionista, er zijn bepaalde dingen die je moet weten om je fashionleven gemakkelijker te maken. Zoals hoe jij je nieuwe spijkerbroeken wast of hoe jij je witte schoenen wit houdt. Weet jij de volgende 20 dingen al?

Witte sneakers

Schoenen

1 ♥ Ben jij een echte hakkendrager? Dan weet je vast wel dat pumps in een nude kleur je benen gigantisch lang maken. Ideaal als je niet zo lang bent.

2 ♥ Zijn die leuke schoenen die je net hebt gekocht toch net ietsjes te klein? Vul een zakje met water, leg die in je schoen en vries ze samen in. Het klinkt heel gek, maar het werkt wel! Doordat water uitzet als het ijs wordt, rekken jouw schoenen mee. Zorg er dus voor dat je geen ruimte overlaat in je schoenen.

3 ♥ Maak je stoffen schoenen compleet waterdicht met bijenwas. Je moet er eventjes tijd voor maken, maar dan doorstaan jouw allstars dat regenbuitje.

4 ♥ Witte schoenen houd je mooi wit door ze schoon te maken met een tandenborstel en wat tandpasta.

5 ♥ Vlekken op je schoenen krijg je er juist af door nagellakremover te gebruiken.

Lived in krullen

Kleding

6 ♥ Neem een half kopje azijn en een gloednieuwe spijkerbroek. Deze combinatie zorgt ervoor dat jouw mooie zwarte of donkerblauwe broek precies dezelfde kleur behoudt na het wassen. Voor nog meer zekerheid was jij je kleding ook nog een binnenstebuiten.

7 ♥ T-shirts of truien met een V-nek geven de illusie dat je een langere romp hebt.

8 ♥ Heb je iets gemorst op je nieuwe kleding? Nooit wrijven!!! Altijd deppen om de vlek minimaal te houden.

9 ♥ Bij heel veel pluisjes op je kleding kun je het bovenste laagje verwijderen door puimsteen. Hierdoor verdwijnen die pluisjes als sneeuw voor de zon.

10 ♥ Smeer de binnenkant van je bovenbenen in met een deodorant als je een short draagt. Hierdoor zal je op die plek minder zweten en gaat het daar niet onnodig schuren.

11 ♥ Gebruik babydoekjes om deodorantvlekken uit je kleding te verwijderen.

12 ♥ En gebruik citroensap op je gele zweetplekken voor het wassen. Op die manier heb je een grotere kans dat die gele plekken onder je oksels verdwijnen.

13 ♥ Als je je ripped jeans in de winter wilt dragen, draag er dan een leuke panty onder.

14 ♥ Truien droog je het beste liggend. Hang ze tevens nooit op aan een hanger. Anders krijg je uitgelubberde truien.

15 ♥ Was je badkleding altijd met de hand anders kun je er maar kort van genieten. In de wasmachine verliezen ze hun elasticiteit.

10 x de leukste coltruien

Accessoires

16 ♥ Glitter oorbellen en grote ringen passen perfect bij een dun gezicht. Terwijl de lange oorbellen beter passen bij een rond gezicht.

17 ♥ Draag jij je licht beschadigde zonnebrillen ook nooit meer, omdat je altijd en eeuwig tegen dat kleine krasje aan kijkt? Neem een eetlepel water en een eetlepel baking soda en meng dit door elkaar. Dip nu een watje in dit mengsel en ga daarmee over je zonnebril. Hallo schoonheid.

18 ♥ Smeer doorzichtige nagellak aan de binnenkant van je nepringen om die lelijke groene vlekken op je vingers te vermijden.

Shoplog Primark, Shein.com, Hema

Kledingkast

19 ♥ Wikkel rondom je kledinghangers wat rubber, zoals de bruine elastiekjes die je voor een paar centen in de Action kunt kopen. Zo valt je kleding nooit meer van de hanger af.

20 ♥ Creëer meer hangruimte door een afgebroken lipje van een blikje cola (of fanta) rond de hanger te hangen.

Heb jij nog een ultieme tip voor mij die eigenlijk in dit lijstje moet staan?

Liefs Claudia

Follow

9 Thoughts on “20 fashion tips die je moet weten als twintiger”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *