Wat leuk dat je op mijn blog bent terecht gekomen. Misschien heb je al een beetje rond gekeken en ben je nieuwsgierig naar de persoon achter deze blog! Laat ik mezelf dan maar snel voorstellen. Ik ben Claudia en ik ben de eigenaresse van Vintagirie. Ik ga zelf al een aantal jaren mee in de blogwereld. In het begin was mijn blog voor mij mijn dagboek, maar steeds meer ging ik mijzelf ontwikkelen en schreef ik artikels die ik zelf graag zou willen lezen. Op dit punt schrijf ik allerlei artikels over streetstyle, fashion , haar en er komen ook persoonlijke dingen langs. Dit zijn de onderwerpen die mij het meest interesseren en wat ik het leukste vind om over te schrijven.

Bloggen is mijn hobby, maar daarnaast heb ik nog een heel leven. Ik ben geboren in Nederland en ik heb 7 jaar in België gewoond! Speciaal voor mijn studie geneeskunde ben ik “geëmigreerd” naar België. Hoe, wat, waarom? Destijds was er een loting systeem in Nederland waar ik helaas niet ben door gekomen. In België hebben ze een toelatingsexamen en die heb ik gehaald! Ik kreeg eindelijk de kans om geneeskunde te studeren en als ik daarvoor naar België moet verhuizen, dan doe ik dat graag.

Op dit moment ben ik afgestudeerd als arts aan de KU Leuven. Dokter Claudia is het vanaf nu, nog steeds een beetje gek. Ik heb een moeilijke keuze moeten maken waar ik mijn carrière zou vervolgen. Uiteindelijk heb ik toch voor Nederland gekozen om na 7 jaar eindelijk weer thuis te komen. Ik start in Zwolle als ANIOS SEH en van daaruit kijk ik weer verder!

105 Thoughts on “Over Vintagirie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *