Over Vintagirie

Wat leuk dat je op mijn blog bent terecht gekomen. Misschien heb je al een beetje rond gekeken en ben je nieuwsgierig naar de persoon achter deze blog! Laat ik mezelf dan maar snel voorstellen. Ik ben Claudia en ik ben de eigenaresse van Vintagirie. Ik ga zelf al een aantal jaren mee in de blogwereld. In het begin was mijn blog voor mij mijn dagboek, maar steeds meer ging ik mijzelf ontwikkelen en schreef ik artikels die ik zelf graag zou willen lezen. Op dit punt schrijf ik allerlei artikels over streetstyle, fashion , haar en er komen ook persoonlijke dingen langs. Dit zijn de onderwerpen die mij het meest interesseren en wat ik het leukste vind om over te schrijven.

Bloggen is mijn hobby, maar daarnaast heb ik nog een heel leven. Ik ben geboren in Nederland, maar ik woon al sinds een tijdje in Leuven, België. Speciaal voor mijn studie geneeskunde ben ik “geëmigreerd” naar België. Hoe, wat, waarom? Destijds was er een loting systeem in Nederland waar ik helaas niet ben door gekomen. In België hebben ze een toelatingsexamen en die heb ik gehaald! Ik kreeg eindelijk de kans om geneeskunde te studeren en als ik daarvoor naar België moet verhuizen, dan doe ik dat graag.

Op dit moment zit ik in mijn 6e jaar en heb ik nog even te gaan voor ik ben afgestudeerd. Dit jaar loop ik stage in Antwerpen op allerlei verschillende afdelingen, een echte coassistent dus. Super spannend, maar ook een uitdaging. Niet alleen qua vaardigheden, maar ook vanwege de afstandsrelatie die ik dit jaar heb. Mijn vriend is afgestudeerd als tandarts en is terug gegaan naar Nederland om daar te werken. Mijn weekenden zijn dus altijd bomvol met stage lopen (helaas dat hoort bij het beroep), Marco of mijn lieve (schoon)familie. Ik kom uit een heerlijk vrouwengezin met een jongere zus, die op dit moment de tijd van haar leven heeft in Amerika. Het is niet makkelijk om zo ver weg te wonen, maar het kan altijd verder.

1 Comment

Add Yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge