Aan de artikels die je vindt op Vintagirie wordt veel tijd besteed om het te schrijven en te fotograferen. Het is daarom verboden om ongevraagd foto’s of tekst te kopiëren. Foto’s mogen in beperkte mate worden gebruikt mits er een duidelijke bronvermelding met mijn naam is aangegeven. Ik vraag u vriendelijk om mij op de hoogte te brengen als u van plan bent mijn blog te vermelden.

Ik probeer altijd heel eerlijk te blijven naar mijn lezers. Mocht er een artikel online komen waarvoor ik een bepaalde vergoeding ontvang, dan wordt dit altijd bij het artikel vermeld. Als ik producten opgestuurd krijg, staat dit tevens altijd bij het artikel vermeld. Dat betekent niet dat ik hierdoor mijn eerlijkheid verlies. Ik kan geen positieve review garanderen.

Ik maak gebruik van affiliate links. Dit zijn links die je via een kleine omweg (die jij niet ziet) doorsturen naar de webshop. Mocht je iets kopen op die webshop, dan krijg ik een bijdrage omdat ik je naar die aankoop heb geleid. Dit betekent niet dat de producten duurder zijn of dat je bepaalde kortingen mist. Ik verwijs vaak naar webshops tijdens mijn what to wear artikelen, waardoor ik die webshops eigenlijk promoot. Op deze manier verdien ik een kleine bijdrage voor het promoten van die sites. De links kun je herkennen door erop te staan met je muis en dan zie je Zanox in de link staan. Er zal altijd onderaan het artikel staan als er affiliate links worden gebruikt.

Ondanks alle inspanningen is het mogelijk dat de artikelen op Vintagirie onjuistheden of onvolkomenheden bevatten. Vintagirie kan de accuraatheid van welke informatie dan ook op deze blog of informatie op externe links niet garanderen en is hier dan ook niet aansprakelijk voor. Vintagirie is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van Vintagirie.com of de artikelen die er op verschijnen.

Door het bezoeken van Vintagirie ga je akkoord met deze disclaimer.

One Thought on “Disclaimer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *