Afstuderen

Welkom terug op Vintagirie! Het zijn hectische maanden geweest en dat allemaal vanwege ene papiertje dat ik eindelijk binnen heb. Dat is ook precies het verhaal achter deze geweldige foto met mijn zusje.

Afstuderen

Zeven jaar lang heb ik gezweet, geploeterd en gewerkt (ook veel gefeest ;)) om tot het eindpunt te komen. Donderdag 29 juni heb ik eindelijk mijn diploma in mijn handen gekregen. Mijn droom is uitgekomen. Ik mag mezelf eindelijk een dokter noemen. Mijn big registratie is binnen, een baan is binnen. Vanaf 1 augustus zal ik in Zwolle aan het werk gaan op de spoedgevallendienst. Heel spannend en ik kijk er enorm naar uit.

Afstuderen

The story behind the picture

Het was een prachtige dag. Mijn ouders, zusje en Marco waren helemaal afgereisd naar Leuven. We hebben eerst geluncht op de Grote Markt in Leuven. Ik heb heerlijk gegeten, de anderen iets minder. Daarna zijn we naar mijn studentenhuis gegaan, the Pussy mansion. We hadden een receptie geregeld voor alle ouders van de pussy mansion bewoners. Het was heel gezellig en super leuk om iedereen zijn ouders te zien. Dan zie je ook direct de gelijkenissen bij iedereen. We hebben ook nog heel veel herinneringen opgehaald. Het was immers de allerlaatste keer dat we met z’n allen samen waren. Na de receptie zijn we met z’n allen naar de diploma uitreiking gelopen. Het was minder saai dan ik had gedacht en gelukkig werd mijn naam genoemd! Nadien nog lekker geborreld met iedereen en uiteraard heel veel foto’s gemaakt. Het was echt een geweldige dag en ik ben klaar voor een nieuw begin!

Afstuderen

Hoe heb jij jouw afstuderen ervaren?

xoxo

28 Thoughts on “The story behind the picture #1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *