Story behind Vintagirie

Welkom,

Na een heel jaar offline te zijn geweest, wordt het echt weer tijd om in het toetsenbord te klimmen. Al die tijd is het blijven kriebelen, maar het lukte me niet om het concreet te maken. Ik was vreselijk wispelturig en elke weer verzon ik weer iets nieuws. Totdat ik recent weer de inspiratie vond over hoe ik mijn blog vanaf nu zou willen inrichten.

Nieuwe content

Voorheen schreef ik graag over tips voor je haar, streetstyle en liet ik je af en toe een blik werpen op mijn leven als coassistent in België. Inmiddels is mijn leven compleet veranderd. Ik woon weer in Nederland, ik heb een vaste baan en ik woon eindelijk weer samen met mijn vriend. Heel veel leuke veranderingen en die wil ik ook doorvoeren in mijn blog. Bloggen is eigenlijk een beetje uit, vloggen is het nieuwe bloggen. En daar ontstaan ook weer nieuwe trends in. Ik wil eigenlijk terug naar de basis. Vintagirie wordt een persoonlijke blog. Een blog over allerlei dingen die mij (en hopelijk anderen) interesseren. Ik kan soms ergens zo enthousiast over worden, dat ik sta te springen om het te delen. Of ik ontdek tips tijdens onze reizen die ik dolgraag wil doorgeven aan anderen. Tijd om mijn blog op te pakken en te schrijven over al die dingen waar ik zo enthousiast van word.

Belangrijkste categorieën op Vintagirie

Lifestyle

Een persoonlijke touch aan mijn blog kan niet zonder een lifestyle categorie. Het lijkt me erg leuk om jullie af en toe een kijkje te laten nemen in mijn leven, mijn favorieten van het moment te delen en te schrijven over de leuke hotspots die ik ben tegen gekomen.

Style

Ik kan het niet laten om toch af en toe wat haarartikelen terug te laten komen op mijn blog. Ik vond het altijd super leuk om erover te schrijven en mijn kennis te verbreden en te delen. Daarnaast blijf ik mode erg leuk vinden, dus af en toe een shoplog kan natuurlijk niet ontbreken.

Interior

Ik heb eindelijk, na al die jaren gemeubileerd te wonen in België, mijn eigen huis kunnen inrichten. Nou is dit niet geheel alleen gegaan, want mijn vriend had wel degelijk 50% van de stemrechten. Toch zijn we het heel erg vaak met elkaar eens geweest en hebben we al een heel fijn huis gemaakt. Het lijkt me leuk om jullie af en toe eens mee te nemen in ons interieur en te vertellen over de keuzes die wij hebben gemaakt. En het voordeel is dat een interieur eigenlijk nooit af is!

Travel

Ik ben dol geworden op reizen, nieuwe landen te leren kennen. Voornamelijk versteld te staan door een landschap, cultuur of de gastvrijheid van de inwoners. Ik heb ook heel erg de neiging om mijn ervaringen van vakantie te delen. Ik heb heel wat keren tegen mijn vriend gezegd: “Dit zou ik de volgende keer anders moeten doen” of “dit zouden anderen moeten weten”. Daar heb je dus een blog voor, het delen van je ervaringen.

Conclusie

Vintagirie wordt een hele persoonlijke blog over dingen die mij heel erg enthousiast maken en die ik graag zou willen delen. Lifestyle, style, interior en travel zijn de hoofdonderwerpen op mijn blog. Ik hoop dat ik je net zo blij kan maken met mijn artikelen als het mij maakt. Veel plezier en vergeet zeker niet om een reactie achter te laten. Want stiekem vind ik het ook heel erg leuk om interactie op mijn blog te hebben!

 

-xoxo-