Streetstyle beautyglossparty #4

Jawel, hier is die dan. Het allerlaatste deel van de streetstyle die ik heb gespot op de Beautyglossparty. Het is inmiddels echt weken geleden en nog komt het op mijn blog voorbij. Zo kunnen we er extra lang van genieten, hè. Ik had gister mijn eerste examen, het was vreselijk. Sommige vragen waren easy peasy, terwijl ik van andere vragen helemaal niets wist. Ik vroeg me af of ik het wel had gelezen?? Dat wordt dus afwachten en heel veel spanning hebben. Op naar het tweede examen! Maar eerst de meiden..

Streetstyle Beautyglossparty

Ze kwam bij mij muntjes halen en toen vond ik al dat ze een super leuke blouse aan had. Oeps, het was een jurk. Heel gaaf en perfect met het riempje gecombineerd. Ik vind haar ketting ook erg mooi, ik moet die van mij ook maar weer uit de kast halen.

Streetstyle Beautyglossparty

Jawel, zij viel heel erg op tussen de meiden. Soms heb je dat gewoon met mensen. De glitter blazer is echt geweldig! En kijk dat ultra cute tasje die doorzichtig is! Het is gewoon een toffe look.

Streetstyle Beautyglossparty

Ik spotte zowaar deze drie zussen (de andere twee volgen nog) met allemaal een te gekke stijl. Volgens mij weten jullie al dat ik dol ben op streepjes. Ik smelt ook echt bij haar prachtige haar onder die hoed. Gave outfit!

Streetstyle Beautyglossparty

Streepjes <3 Het lijken dezelfde schoenen als bij haar zus, maar ze hebben het allebei op zo’n andere en leuke manier gestijld. Weet je wat ik ook heel tof vind? De streepjesjurk gecombineerd met de stippeltjes clutch.

Streetstyle Beautygloss

En hier hebben we de derde fashionable sister. Ze is totally in black, maar ze viel me vooral op door haar prachtige lange haren, de mooie steentjes op haar shirt of riem en de vreselijk gave oorbel die ze draagt!

Streetstyle Beautyglossparty

Ja, ja blauw is ook een favoriet van mij. Heel gaaf met die blouse gecombineerd met die hakken. Ik wil ook nog steeds zulke hakken in het blauw! Ik vind het detail van het kraagje erg mooi en I like her hair.

Welke look zou jij graag terug zien in een What to Wear artikel?
 

Liefs Claudia

Follow on Bloglovin

24 Comments

Add Yours
 1. 8
  Marion

  Het gebeurt me niet vaak, maar deze keer moest ik echt best wel lang nadenken voor welke ik zou gaan. Ik weet het eigenlijk nog niet. Je hebt het moeilijk gemaakt deze keer! Oké, ik ga toch voor nummer 6!
  Marion recently posted…Happy Stuff #7My Profile

 2. 22
  Eva

  Ik heb gestemd op look 4 🙂 Ik hou van streepjes dus het was niet lastig kiezen haha! En idd tof dat ze de jurk heeft gecombineerd met een stippel clutch~
  Look 1 vind ik ook leuk alleen was het naar mijn mening toffer geweest met een paar zwarte hakken of sandalen 🙂
  Succes met je 2e examen! Hoop dat die beter gaat 🙂
  Eva recently posted…30 Degrees Baby!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge