Streetstyle Leuven #1

Het prachtige weer is gewoon hier! Wat is het heerlijk om buiten te lopen, de zon op je gezicht te voelen en mijn eerste ijsje van het jaar te eten. Ik ben zo blij, want naarmate het zomer wordt krijgen we weer hele andere streetstyle te zien. De winterjassen gaan uit, de rokjes komen uit de kast en de zonnebrillen gaan op. Donderdag was mijn eerste poging om niet winterse outfits te spotten, al gaan de meeste meiden nog echt voor een dikke sjaal. Dank jullie wel meiden!

streetstyle

Het is super awkward om op de grote markt te poseren, maar zij deed het wel even. Die zonnebril is zo vet en het nette jasje droeg ze lekker nonchalant. Witte sneakers <3

streetstyle

Ik ga gelijk op zoek naar witte sneakers, want ik vind ze zo tof. Ook de donkerblauwe waterval jas vind ik gaaf. Daaronder had ze een heel leuk kanten jurkje. Wist je trouwens dat zij ook blogt? Neem eens een kijkje op Zosia Rome en ook op de blog van haar vriendin over healthy lifestyle.

streetstyle

Onderweg pikte ik een vriendin op en samen zaten we streetstyle te spotten. Zij zat al een tijdje naast ons, maar pas toen ze weg liep zagen we wat een toffe jurk ze aan had. Ook haar “oude” schoenen stonden er super tof bij. 

streetstyle

BAM hier hebben we kleur. Ik vind het zo gaaf als je voor zo’n knallende jas gaat. De kleur staat haar ook echt perfect en super mooi gecombineerd met de bruine sjaal. Zo’n tas moet ik trouwens ook hebben. Volgens mij past daar echt alles in!

Welke look zou jij graag terug zien in een What to Wear artikel?
 

Liefs Claudia

Follow on Bloglovin

18 Comments

Add Yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge