Trends in de sale

Is de sale niet de perfecte tijd om die leuke trends voor een goed prijsje te scoren? Oke, je kunt geen trendsetter meer zijn, maar de meeste trends overleven een seizoen. En die winterkleding die je nu koopt, kun je waarschijnlijk nog tot eind februari aan als de temperaturen zo blijven aanhouden. Ik heb 6 trends voor je geselecteerd die ideaal zijn om in de sale te kopen!

Sterren trend

1 2 3 4

Het patroon dat we dit najaar overal in terug zagen waren de sterretjes en maantjes. Het was voornamelijk erg populair in accessoires, zoals kettingen, oorbellen en tassen. Toch kwamen er ook steeds meer kledingstukken met een sterretjes print. We zullen deze print ook dit jaar nog veel zien en misschien in een nieuw zomers jasje voor de warme dagen die gaan komen.

Lammy jas trend1 2 3 4

Het liefste zou ik elke jaar een nieuwe winterjas kopen. Dan kun je elk jaar meegaan met de trends. Helaas is niet iedereen zo rijk om dit te kunnen doen. Met deze jas zit je wel even gebakken. De lammy jas is terug van weg geweest. Kies voor de standaard bruine jas of doe eens gek een kies een leuk kleurtje om de winterdagen mee door te komen.

Uiteenlopende mouwen trend1 2 3 4

Een grote trend die in het najaar aan het opkomen is en die de zomer helemaal gaat veroveren zijn de grote uiteenlopende mouwen. We zien ze nu veel bij shirtjes, maar we gaan ze straks ook zien bij de jurkjes. Scoor er nu al eentje om iedereen voor te zijn.

Velvet trend1 2 3 4

Tja, velvet, of fluweel op zijn oer hollands, is al een tijdje hip and happening. De trend loopt bijna op zijn einde, maar dat betekent niet dat jij toch niet nog een exemplaar in de sale kan scoren. De winter is namelijk nog lang niet gedaan aan de temperaturen te zien.

Boothals trend1 2 3 4

Een super leuke maar onwijs onpraktische trend is de zogenaamde boothals. Het ziet er super leuk uit als de mouwen op je bovenarmen leunen, maar zodra jij jouw armen iets optilt stroopt je shirt weer op. Gelukkig heb ik daar de ultieme tip voor. Later meer in een artikel, gemeen hé 😉

Metallic trend1 2 3 4

Perfect voor de feestdagen (oke die zijn eigenlijk al voorbij) is de metallic trend. Ik ben zelf al op zoek naar een zilveren jasje, want die had ik vroeger ook en die heb ik helemaal versleten. Het is misschien perfect voor de feestdagen, maar ook naar school of naar je werk kun je dit aan. En wat dacht je van uitgaan of je aankomende afstudeerfeestje!

Welke trend vind jij het leukste?

Liefs Claudia

Follow

 

7 Thoughts on “6 trends om in de sale te kopen!”

  • Oh wat een leuke items! Ik vind vooral de tops met uiteenlopende mouwen heel tof! Die laatste zwarte ga ik denk ik bestellen, want wat een beauty! Liefs x

  • Sterrenprint is hélemaal mijn ding! En die derde winterjas op de foto van H&M met lammy voering heb ik toevallig gister besteld. Mijn huidige winterjas is al bijna 10 jaar oud en het wordt dus weleens tijd voor iets anders. De reden dat ik nooit ga kijken voor een winterjas is omdat ik ze zo duur vind. In de sale shoppen is dan nog leuk!

  • Zo op een rijtje kan je goed zien dat we echt wel leuke trends hebben gehad dit najaar/winter 🙂 Ik vind de sterrenjurkjes nog steeds erg leuk, en de wijden mouwen ook. Helaas inderdaad heb ook ik niet het geld om met alle trends mee te kunnen doen. Maar de foto’s bekijken is ook al leuk 😉

  • Vond en vind nog steeds de maan en sterren trend prachtig! 😀
    En velvet blijft een terugkomende trend in winter. En ookal is het geen trend, dan zal ik het nog blijven dragen XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *